Bun venit la Art&Craft, magazinul nostru din Aeroportul International Transilvania! Suntem o companie dedicata frumusetii si originalitatii produselor artizanale, cu o pasiune profunda pentru designul romanesc.

Desi magazinul nostru din Transilvania poate fi mai mic decat alte filiale, vei fi placut surprins de colectia noastra de obiecte handmade unicat, selectate cu mare grija de catre echipa noastra de specialisti. Aici vei gasi produse deosebite, care nu se regasesc oriunde altundeva.

In plus, suntem mandri sa includem in colectia noastra obiecte inspirate din mituri si mistere romanesti, care sunt admirate in intreaga lume. Produsele noastre sunt lucrate cu meticulozitate si creativitate, astfel incat sa poata fi apreciate ca adevarate opere de arta.

Personalul nostru calificat este intotdeauna la dispozitia ta, pentru a te ajuta sa gasesti obiectele perfecte, care sa se potriveasca cu gusturile si preferintele tale. Vei fi impresionat de atentia noastra la detalii si de abilitatea noastra de a te ajuta sa alegi cadouri cu adevarat speciale pentru persoanele dragi.

Asadar, viziteaza-ne in Aeroportul International Transilvania si lasa-te inspirat de frumusetea si creativitatea obiectelor noastre artizanale!

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665