Cafe-Bar Transilvania, Dracula Welcomes You e cafeneaua cu tematica Dracula din Aeroportul din Targu Mures, unde experienta clientilor este prioritatea numarul unu.

In Cafe-Bar Transilvania, Dracula Welcomes You se va regasi cafeaua partenerilor nostri, Costa Coffee, care are standarde inalte de calitate. E preparata de barista noastra experimentat din ingredientele cele mai proaspete. Oferta cafenelei include atat ceaiuri si bauturi reci cat si gustari delicioase si sanatoase.

Cu designul interior inspirat de povestea lui Dracula, cafeneaua ofera o experienta autentica si originala, potrivita pentru clientii care doresc sa-si transforme timpul de asteptare intr-o experienta memorabila. 

Suntem dedicati sa oferim servicii de cea mai buna calitate si sa intampinam clientii cu un zambet si cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra este pregatita sa ofere o experienta unica si personalizata, care sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.

Cafe-Barul Transilvania, Dracula Welcomes You este locul ideal pentru calatorii care doresc sa-si ia o pauza si sa savureze o cafea de calitate intr-un cadru original si fascinant. 

Vizitati si sa experimentati atmosfera unica, bauturile delicioase, si veti pleca cu siguranta cu amintiri placute si dorinta de a reveni.

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665