Cumpara produse romanesti!

Cand spui Romania, spui nemurire, traditii romanesti, artizanat, ie traditionala si autenticitate. Cei care au vizitat-o o data, nu dupa mult timp… s-au intors. Au scris despre ea, despre frumusetile si comorile sale ascunse la vedere, au dus povestea mai departe.

Indragostiti de culorile si muzicalitatea plaiurilor, au cumparat produse romanesti si le-au daruit mai departe.

 

Daca nu ai cumparat produse romanesti, ai pierdut. Iata 5 motive sa le cumperi!

 

Gustul de acasa

Daca ai uitat sau, din contra, ti-e dor de gustul romanesc al copilariei, produsele romanesti stiu sa-l redea cu precizie. Inspirate din retetele inconfundabile ale bunicii, fursecurile romanesti sunt 100% traditionale, gustoase si sanatoase, pentru ca sunt pregatite in Romania si respecta indicatiile bunicii.

 

Sunt sursa de inspiratie pentru straini

A fost inspiratie pentru pictori faimosi, creatorii de moda au cautat sa o reinventeze, podiumurile au primit-o cu uimire, iar Regina Maria i-a oferit un loc de vaza in viata sa. Este vorba despre Ia romaneasca portul nostru autentic, unic si care nu va putea, cu adevarat, sa fie niciodata inlocuit sau reinventat. Avem ceva atat de al nostru, de ce sa nu ii acordam atentia pe care o merita? Pierdem, zi dupa zi, cate putin din ceea ce ne reprezinta, prin alegerile pe care le facem atunci cand cumparam. Hai sa sustinem traditiile si produsele noastre romanesti!

 

Pierzi povestea

Romania stie sa spuna povesti. Prin cartile sale, prin muzica sa, prin oamenii de la sat care pastreaza, cu sfintenie, traditia. Suntem atat de departe de aceste lucruri, incat am uitat ca ele ne definesc si ne apartin. Ceramica de Corund, ceramica de Horezu si ceramica din alte zone, alaturi de produsele de artizanat din lemn inseamna povestea patrimoniului nostru cultural, a talentului care nu are varsta, a vietii – asa cum arata ea la origini: mai aproape de cer, de simplitate, de natura. Intreaga poveste a poporului roman este pictata pe vasele de ceramica. Intreaga filosofie de viata si samburele intelepciunii, in culorile transpuse pe lemn.

 

Produsele romanesti au suflet

Daca nu ai cumparat produse romanesti, nu ai in casa o bucata de suflet romanesc. In fiecare produs realizat in Romania, de la ia traditionala pana la artizanat sau la gustoasele preparate culinare, exista ascuns un fir de suflet. Produsele noastre sunt gandite astfel incat sa ofere continuitate. Sa transmita ce a fost, sa contureze ce este si sa duca mai departe istoria. Poate ca tocmai asta iubesc strainii la noi, in Romania, faptul ca oferim poveste si investim energie si timp personal in fiecare creatie, nealegand sa lucram pe banda rulanta.

 

Contactul cu creativitatea

Daca nu ai cumparat produse romanesti, posibil sa fii rupt de contactul cu creativitatea, cu mainile dibace care croseteaza, care astern culoarea, ore in sir, pe vase si pe lemn, care incondeiaza ouale. Va trebui sa cauti mult in lumea larga aceasta creativitate mostenita si intretinuta cu dragoste. Evolutia tehnologica ne-a indepartat de ceea ce suntem la baza: fiinte natural creatoare. Prin produsele romanesti reusim sa ne reapropiem de creativitate si sa o includem in viata noastra.

 

Tu de ce alegi produsele romanesti?

Copiii, ambasadorii iei
Ursul, simbol al Romaniei sau PERICOL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665