Furnizorii nostri. Azi, Chiru Iuliana

Dor – cuvantul ce nu a putut fi tradus in nicio alta limba. E al nostru si e atat de autentic incat nu e deloc nefireasca unicitatea sa. Dorul e in suflet, iar sufletul romanesc stie a-l tese si pe panza.

Asta face doamna Chiru Iuliana, care, spre norocul dumneaei, a avut parte de ore de lucru manual la scoala, iar asta i-a sporit dragostea deja arzatoare pentru crosetat. A crosetat cu andrelele si a lucrat dintotdeauna pe panza topita, tehnica deloc usoara, pentru ca presupune lucru pe fir perfect drept, iar firele se numara cu grija. La 18 ani, cu pasiunea in inima, s-a angajat la Arta Casnica Breaza, unde si-a folosit rabdarea si indemanarea pentru a capata experienta si a crea modele incanatoare de ie.

Cand si-a luat inima in dinti, in 2014, a pornit pe cont propriu. Asa cum am cunoscut-o noi. Dornica sa duca mai departe modele purtatoare de simboluri romanesti nemuritoare, cu fiecare an evolueaza si devine mai complexa in lucru, insa fara a pierde simplitatea povestilor romanesti.

Broderii bogate, culori naturale, modele rupte din Rai. Din dorinta de a duce mai departe valorile traditionale, iile nu numai ca ilustreaza modele originale, dar poarta si nume autohtone, care amintesc de plaiul romanesc. Dor romanesc, Flori de camp, Rasarit de soare, Flori de nu ma uita.

Ne mandrim cu mesterii nostri si, impreuna cu ei, incercam sa readucem in atentia modernitatii… obiceiurile si talentele uitate. Ne dorim reconectarea cu noi insine si speram ca ia sa redevina un obiect vestimentar purtat la adevarata sa importanta si valoare. Atat de versatila, astazi ia poate fi usor asortata si adaptata oricarei tinute si oricarui stil.

Bucuria de a o vedea purtata pe marile podiumuri de moda, in cadrul prezentarilor unor mari creatori, dar si entuziasmul cu care poate imbina modernul cu traditionalul ne hraneste pasiunea si ne da avant sa credem in ceea ce ia romaneasca are inca de oferit.

Purtand ia romaneasca sustinem nu doar continuitatea si radacinile care ne-au crescut, dar mai ales munca, talentul si rabdarea celor care fac aceasta poveste posibila.

Fiecare ie este unicat si va fi acompaniata de un certificat de autenticitate la momentul achizitionarii.

Furnizorii nostri. Azi, Acul si Ata
Furnizorii nostri. Azi, Ciobanu Iliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665