Furnizorii nostri. Azi, Marie Carels

Ciocolata cu… dragoste

Cand spui ciocolata, spui fericire, incantare, deliciu, rasfat… si lista poate continua la nesfarsit. Noi, cand spunem ciocolata… mai spunem ceva. Poveste. Marie Carels este o belgianca mutata in Romania, care produce ciocolata.

Ciocolata, ciocolata, ciocolata…

Ciocolata 100% naturala si executata manual.  Pentru a păstra cu adevărat gustul ciocolatei originale, aceasta foloseste materii prime de cea mai buna calitate: ciocolata din Belgia, fistic din Iran, curmale uscate din Turcia, portocale din Spania si felurite nuci din Romania. Cand rezultatul are la baza un astfel de proces, cum ar fi posibil sa treci indiferent pe langa rafturile imbietoare cu delicatese?

Despre Marie Carels e bine sa stii ca a fost profesoara de pian, care organiza schimburi culturale intre scoala belgiana si cea romaneasca, iar descoperind povestile lui Creanga… le-a pus in scena pe plaiurile noastre. Nu mult a durat pana cand, indragostita de unicitatea care ne caracterizeaza, s-a stabilit aici, deschizandu-si o afacere dulce, care a cucerit Romania. Noi ne-am indragostit de pasiunea ei, de indrazneala cu care creeaza ciocolata, dar mai ales de sufletul ei, acum jumatate amarui Belgian, cu dor de casa, si jumatate dulce romanesc, cu dragoste de nemurire.

De la ciocolata fara zahar pana la cea bogata in arome care te fac sa te lingi pe degete, toate sortimentele sunt arta pura. In colaborare cu talentul si gusturile fine pe care doamna Marie le detine, am adus la Art&Craft cele mai speciale si iubite sortimente de ciocalata.

Cum nici macar o ciocolata nu vine fara o poveste, te invitam sa descoperi selectia noastra aici, pentru sarbatori, cadouri cu dragoste, surprize si mici momente dulci pe care sa le petreci cu tine.

Curaj, inovatie, pasiune

Daca iti parea putin probabil ca un ciocolatier belgian sa aleaga sa se mute in Gorj si sa faca ciocolata la cele mai inalte standarde, cu drag de Romania si povestile sale, iata ca Marie Carels e exemplul viu al curajului si experimentarii succesului pe plaiuri straine.

Prima sa creatie in Romania a fost un iepuras de Paste, in 2012, realizat din cacao pura si adaos de grasimi vegetale, sanatoase, si fructe lemnoase. Yummy!

Nu stim daca ai incercat pana acum delicatesele pe care le-am adus pe rafturile de la Art&Craft, dar saruturile de ciocolata, pralinele de ciocolata neagra cu magiun, batoanele cu lapte sau tabletele cu ciocolata si cireste confiate sunt cateva dintre deliciile care iti vor schimba perceptia despre gust, rafinament si… dependenta de bunatati, cat ai spune CIOCOLATA.

Furnizorii nostri. Azi, Borcea Marius
Furnizorii nostri. Azi, Acul si Ata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665