Art&Craft sustine mesterii populari din Romania

Stim cu totii cat de greu este in zilele noastre sa pastram traditiile si mestesugurile romanesti, sa le ducem mai departe din generatie in generatie asa cum obisnuiau strabunii nostri si, mai ales, sa le promovam. Cu toate ca astazi au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si mai cautate produsele traditionale si handmade, mesterii nostri populari au ramas intr-un con de umbra, neavand posibilitatile si resursele necesare pentru a beneficia de expunerea si vizibilitatea pe care ar merita-o.

Stim cata munca si cata rabdare se ascunde in spatele muncii lor, cat talent, cata iscusinta si cat timp investit. Stim ca realizarea broderiei unei ii poate dura chiar si o luna de zile si ca procesul de incondeiere a oualor este extrem de solicitant si de migalos.

Din acest motiv, noi, echipa Art&Craft, am decis sa sustinem mesterii populari si sa ii ajutam sa isi promoveze si comercializeze produsele, constienti fiind ca fara sprijinul nostru munca lor ar fi in zadar.

Pe langa faptul ca de ani de zile avem oameni dedicati, care merg frecvent direct la mesterii populari acasa, pentru a alege cele mai frumoase produse pentru magazinele Art&Craft din aeroporturi si pentrumagazinul online, noi am hotarat, incepand cu luna ianuarie 2016, sa facem o serie de drumetii prin tara si sa realizam fotografii si video cu procesul de executare a produselor mesterilor populari, materiale ce vor fi utilizate pentru promovarea acestora si pentru a arata autenticitatea si unicitatea produselor traditionale.

Am inceput cu zona Bucovinei, unde am fost fascinati sa descoperim cum se tese o ie, manual sau la razboiul de tesut, cum se sculpteaza obiecte in lemn, cum se modeleaza lutul pentru a da nastere unor vase superbe din ceramica sau cum se incondeiaza ouale, in diverse tehnici: ceara, vopsea, ceara si vopsea.

In luna aprilie ne continuam drumetia la Horezu si Ponoarele. Pana atunci, va invitam sa va abonati la canalul nostru de youtube si sa urmariti pagina noastra deFacebook

Toate produsele prezentate se gasesc in magazinele din aeroporturile din Otopeni, Sibiu si Targu Mures si pewww.artandcraft.singa.ro.

Cand se sarbatoreste Sfanta Maria?
Vlad Tepes vs. Dracula – Intre legenda si adevar istoric (I)
Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665