In vizita la Ambasada Finlandei in Romania – Interviu cu Ulla Vaisto

Zilele trecute, am mers in vizita la Ambasada Finlandei in Romania, unde am avut o discutie calda si prietenoasa cu doamna Ulla Väistö,ambasadoarea Finlandei in Romania. Printre alte lucruri interesante, am aflat si ca este foarte pasionata de ii si ca le poarta ori de cate ori are ocazia, considerand ca sunt cele mai frumoase bluze traditionale pe care le-a vazut vreodata.

Ce v-a determinat sa va mutati in Romania si de cat timp locuiti aici? Cum ati ajuns sa fiti ambasadoarea Finlandei in Romania?

Acum 4 ani si jumatate, am avut posibilitatea sa aplic pentru acest post in Romania. Pe atunci, eram ambasadoarea Finlandei in Mexic si mandatul meu se apropia de final. In Bucuresti, era un post vacant la ambasada, care ma atragea foarte tare, mai ales ca nu lucrasem niciodata in acea parte a Europei. M-am hotarat sa aplic pentru un mandat in Romania si se pare ca am fost suficient de norocoasa incat sa obtin postul. Asa ca acum 4 ani m-am si mutat aici. Sa fiu ambasadoare insa este parte a unei cariere lungi, de peste 30 de ani

Ce parere aveti despre Romania, despre traditiile si obiceiurile tarii noastre?

Romania este o tara interesanta, cu o istorie interesanta, avand o multime de obiceiuri si traditii, cu care eu nu eram obisnuita. Imi place foarte mult sa calatoresc prin Romania, deoarece de fiecare data am sansa de a descoperi lucruri noi. Este o tara diversificata, cu sate colorate si un mediu rural foarte dragut, in general.

Am observat ca aveti o multime de ii, cum a luat nastere aceasta pasiune pentru bluza traditionala romaneasca?

Am cateva ii si cred ca o sa continui sa-mi maresc colectia. Sunt cele mai frumoase bluze traditionale pe care le-am vazut vreodata si, in plus, sunt foarte practice: pot fi purtate atat intr-un mediu formal, cat si intr-unul informal, in viata de zi cu zi sau la evenimentele sofisticate.

Ce parere aveti despre produsele Art&Craft?

Produsele Art&Craft promoveaza Romania intr-un mod foarte frumos si atractiv. Va doresc mult succes in continuare!

Viata si opera lui Constantin Brancusi
Biserica Fortificata si Cetatea de la Saschiz
Navigation
Close

Cos

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici!

O parola generata automat va fi trimisa pe adresa de email introdus.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

Comenzi
Adresa: Str. Ardealului Nr. 9A, Otopeni, Ilfov
Telefon: 0730 711 728


Secretariat

Email: office@artandcraft.singa.ro
Telefon: 0745 634 164

Achizitii
Telefon: 0746 275 777
 
Receptie marfa
Telefon: 0745 145 012
 
Depozit
Telefon: 0747 178 665